BEL: 050 5275117
  • HOME
  • RESTAURANT MENU
    ▼
    • VOORGERECHTEN
    • SALADE
    • PASTA
    • VLEES GERECHTEN
    • VIS GERECHTEN
    • PIZZA
    • DESSERTS
  • AFHAAL & BEZORGEN
  • GROEPEN
  • CATERING
  • SOLLICITEREN?
  • CONTACT

Contini

Pizzeria & Ristorante

  • Home
  • Restaurant Menu
  • Afhaal & Bezorgen
  • Groepen
  • CATERING
  • Contact

Bruschetta

  • 2 tomaten
  • 1 teen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 ciabatta
  • 4 basilicumblaadjes

1. Kruis de tomaten in. Dompel 20 sec. onder in kokend water, spoel af met koud water, ontvel, verwijder pitjes en snijd vruchtvlees in blokjes. Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer de knoflook er doorheen.

2. Snijd één snee ciabatta per persoon en rooster in de broodrooster. Bestrijk de plakjes ciabatta dun met knoflookolie. Leg de tomatenblokjes erop. Scheur de basilicumblaadjes in drieën en garneer de bruschetta ermee.

Eventueel met snippers bosui.

  • Cantuccini
  • Tiramisu
  • Vi­tel­lo ton­na­to
  • Bruschetta

Pizzeria Restaurante Contini
Verlengde Hereweg 24
9722 AC Groningen
050 5275117
info@contini.nl

  • E-mail
  • Facebook

Route

Contini App

btn-appstore-zwart btn-google-play

© 2023 · Pizzeria Ristorante Contini · Realisatie: PentadeKVK: 55008321 · BTW: NL851527188B01 · privacy policy · algemene voorwaarden