BEL: 050 5275117
  • HOME
  • CATERING
  • ONLINE BESTELLEN
  • CONTACT

Contini

Contini's Catering

  • Home
  • Catering
  • Online bestellen
  • Contact

Bruschetta

  • 2 tomaten
  • 1 teen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 ciabatta
  • 4 basilicumblaadjes

1. Kruis de tomaten in. Dompel 20 sec. onder in kokend water, spoel af met koud water, ontvel, verwijder pitjes en snijd vruchtvlees in blokjes. Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer de knoflook er doorheen.

2. Snijd één snee ciabatta per persoon en rooster in de broodrooster. Bestrijk de plakjes ciabatta dun met knoflookolie. Leg de tomatenblokjes erop. Scheur de basilicumblaadjes in drieën en garneer de bruschetta ermee.

Eventueel met snippers bosui.

  • Cantuccini
  • Tiramisu
  • Vi­tel­lo ton­na­to
  • Bruschetta

Contini’s Catering
Duinkerkstraat 44
9723 TB Groningen

  • E-mail
  • Facebook

050 5275117
info@contini.nl

© 2023 · Contini′s CateringKVK: 89990854 · BTW: NL1074620961302 · privacy policy · algemene voorwaarden