Over ons

Dé cateraar voor Noord-Nederland!

Contini catering

Het verhaal achter Contini

Welkom bij Contini, waar we al sinds 2001 de straten vullen met de geur van verse pizza’s. Het verhaal begint in 1971, toen mijn vader als eerste Italiaan begon in Noord Nederland. Bijna 30 jaar heeft hij met veel plezier en toewijding gewerkt toen hij besloot om in 1999 de zaak te sluiten. In 2001 opende ik zelf een nieuwe vestiging waar we gezamenlijk onze klanten nog jarenlang hebben laten genieten van de Italiaanse keuken. Precies zoals mijn oma op Sardinië het ons heeft geleerd. In 2023 was het tijd voor een nieuwe fase. Na al die tijd samengewerkt te hebben in Contini ga ik zijn passie voortzetten, maar in een net iets ander jasje.

Wij brengen de Italiaanse keuken naar jou

Contini begon als pizzeria waar verschillende Italiaanse smaken en sferen samenkwamen. Vandaag zijn we een Italiaanse cateraar en bezorgdienst, waarbij we de authentieke Italiaanse keuken naar jouw gewenste locatie brengen. Wat de gelegenheid ook is, wij staan klaar om je te verrassen met traditionele gerechten, heerlijke hapjes en verrukkelijke desserts.

Onze cateringdiensten zijn beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Wij verzorgen de catering voor verschillende soorten evenementen. Wij begrijpen dat je tijdens een feestje, borrel of (zaken)lunch geen zin hebt om je druk te maken over wat je precies gaat eten of wie de afwas doet. Laat dit maar aan ons over. Of je nu een bedrijfsevenement plant of een intiem diner thuis organiseert, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. We zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten, want iedereen heeft recht op de smaken uit Italië. Bestel voor een catering minstens één dag van tevoren en wij bezorgen de maaltijden op de door jou gekozen locatie. Laat ons het eten verzorgen terwijl jij kunt genieten van het moment.

De smaak blijft hetzelfde

Hoewel de diensten van Contini veranderen, blijft de smaak hetzelfde. Met onze diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en authenticiteit, samen met de expertise in de Italiaanse keuken, garanderen wij jou een heerlijke en traditionele reis. Ons menu is zorgvuldig samengesteld met de allerbeste seizoensgebonden ingrediënten. Dit alles zorgt voor een culinaire ervaring die je smaakpapillen zullen verwennen.

Ben jij nog op zoek naar een cateraar uit het noorden van Nederland die jouw evenement compleet maakt? Bekijk dan onze cateringpagina om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

Contini: Italiaanse Catering & Meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?